Oppdatering for Sommeren 2020

Sommeråpent kulturminne med lunsjkafe i koronatider!

Sankthans aften, dagen da folket nyter sommerkveld på Tollerodden…. Slik blir det dessverre ikke i år! 

Planen var å nyte kvelden sammen med våre fine Larviks musikere Hedda Aronsen og Spillelista! 

Tradisjonen tro kommer Tolleroddens Venner sterkt tilbake neste år med folkefest så vi  får drahjelp til «strømforsyning» neste vinter! Alle arrangementer som dugnadsgjengen på Tollerodden gjennomfører ved hjelp av gjester og publikum, er livsnerven i kulturminnets drift!

SOMMERKAFE åpner 3. juli med værforbehold . Fint vær så kan det bli JASS første dagen!

«Sommer er det, skjønt det er i Norden»…. Det blir en eller annen form for sommerkafe i år også. Planen er å åpne onsdag 1.juli med Marrys trio om været tillater det. Av hensyn til smittevernreglene blir tilbudet litt enklere i år. Vi satser på en hyggelig sommer i byens deiligste storstue. Viktig å følge med på Tolleroddens Facebook og Tollerodden.no.

Det vil bli muligheter for både omvisninger i små grupper og eller «familiegrupper» både i huset og i RS14 hallen. 

Stiftelsen Tollerodden har brukt koronatiden effektivt. Husets langside mot Skotta er endelig ferdig restaurert med rekonstruert veranda. Inne begynner Tolder Tjerulfs sengekammer å ta form. Himmelsengen vil stå klar til sommeråpent. I RS14 Stavanger pågår det kontinuerlig vask og vedlikehold for å gjøre henne klar for besøk. Grønne fingre sørger for at rosene på Tollerodden blomster og trives til glede for alle som ferdes i parken.  

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.